مطالب مرتبط
انواع آسیب مو و روش های ترمیم مو
مو نه تنها بخش مهمی از ظاهر ماست، بلکه شاخصی از سلامت کلی ما نیز هست.هر یک از ما رویای قفل های زیبا، براق و سالم را در سر می پرورانیم، اما عوامل بسیاری، از مراقبت نادرست گرفته تا قرار گرفتن در معرض محیط، می تواند بر وضعیت آنها تأثیر منفی بگذارد..آسیب مو در حال تبدیل شدن به یک مشکل رایج است.با این وجود، روش های قابل اعتمادی برای جلوگیری از چنین شرایطی و بازیابی رشته های آسیب دیده وجود دارد.اما برای درک دقیق تر آنها، ابتدا باید انواع آسیب مو را مشخص کرد.اجازه دهید.
علل آسیب مو
دلایل زیادی برای اینکه چرا آسیب مو رخ می دهد وجود دارد. از جمله شایع ترین علل آسیب به رشته ها:- مراقبت نادرست، به ویژه مرطوبکننده ناکافی، استفاده از شامپوهای تهاجمی، شستشو با آب خیلی داغ، امتناع از استفاده از نرمکننده و غیره.;.
- ضربه تهاجمی (مکانیکی، حرارتی، شیمیایی)؛
- قرار گرفتن در معرض عوامل محیطی مانند آفتاب، باد، هوای آلوده و غیره.;.
- تغذیه نامناسب یا سبک زندگی ناسالم (از جمله عادات بد، استرس، خواب ناکافی)؛
- تغییرات هورمونی، از جمله بارداری، زایمان و شیردهی، و همچنین بیماری های سیستم غدد درون ریز؛
- عوامل ژنتیکی.
انواع آسیب مو
بسته به عواملی که باعث آسیب می شود، کارشناسان تشخیص می دهند:- آسیب مکانیکی.آنها می توانند با شانه کردن نامناسب، مدل موهای خیلی تنگ و همچنین مالیدن به یقه لباس تحریک شوند..این منجر به شکنندگی، دو شاخه شدن انتهای مو و تضعیف کلی ساختار مو می شود.
- آسیب شیمیایی.با رنگ آمیزی مکرر، پرم های دائمی و استفاده از سایر محصولات شیمیایی تهاجمی تحریک می شود.از جمله تظاهرات ممکن - خشکی، شکنندگی، تخلخل، از دست دادن رطوبت طبیعی.
- آسیب حرارتی.آنها به دلیل دمای بالای اتو، سشوار و سایر وسایل حرارتی ایجاد می شوند.آسیب حرارتی بر ساختار مو تأثیر می گذارد که با افزایش شکنندگی تارها و خشکی شدید ظاهر می شود.
قوانین مراقبت از موهای آسیب دیده
برای بهبود وضعیت رشته های آسیب دیده، مهم است که مراقبت های اولیه صحیح را رعایت کنید:- از شامپوی ملایم استفاده کنید.در ترکیب چنین محصولی نباید اجزای تهاجمی، به ویژه سولفات ها وجود داشته باشد.
- سر را با آب گرم و راحت بشویید، شامپو را فقط روی قسمت ریشه مو پخش کنید - هنگام آبکشی، آب صابون در هر صورت تارها را شستشو می دهد..
- بعد از هر بار شستشوی مو از نرم کننده یا مومیایی کننده استفاده کنید.همچنین یک یا دو بار در هفته باید از ماسک استفاده کنید.
- رشته ها را با آب خنک بشویید.به لطف این، کوتیکول مو به حالت اولیه خود باز می گردد و رشته ها کمتر متخلخل می شوند.
- در صورت استفاده از سشوار و سایر وسایل حالت دهنده از محافظ حرارتی استفاده کنید.چنین محصولی به کاهش خطر آسیب های مکرر کمک می کند و به ترمیم مو کمک می کند.نیازی به بررسی اینکه آیا سشوار یا اتوی صاف به مو آسیب بیشتری می رساند وجود ندارد - بدون محافظت حرارتی کافی، هر دو دستگاه می توانند به شدت به تارها آسیب برسانند..
- از شانه زدن موهای خیس خودداری کنید.این فقط می تواند مشکل آسیب رشته را تشدید کند.
چگونه موهای آسیب دیده را ترمیم کنیم؟
ترمیم موهای آسیب دیده یک فرآیند طولانی است و یافتن موثرترین راه ها برای ترمیم آسیب می تواند توسط یک متخصص تریکولوژیست با تجربه کمک کند. این پزشک متخصص در درمان مو و پوست سر است. به طور خاص، درمان موهای آسیب دیده ممکن است شامل موارد زیر باشد:- استفاده از محصولات ویژه برای ترمیم مو.اینها لوازم آرایشی SOS هستند که می توان از آنها در خانه استفاده کرد.به اشباع موهای آسیب دیده با رطوبت و مواد مغذی کمک می کند، به طور کلی وضعیت تارها را بهبود می بخشد، آنها را از اثرات تهاجمی عوامل محیطی محافظت می کند، رشد را تسریع می کند و ظاهر کلی را بهبود می بخشد..
- انجام روش های تخصصی زیبایی مانند بوتاکس مو یا ترمیم کراتینه سرد.چنین روش هایی به تأثیرگذاری روی قشر مو کمک می کند - قسمت داخلی آن پس از تأثیرات تهاجمی، تقویت آن با پروتئین (پروتئین) و اشباع آن با مواد مغذی..با رویکرد حرفه ای مناسب، چنین روش هایی باعث ترمیم موهای بسیار آسیب دیده می شود.اما بهتر است آنها را تحت نظر یک متخصص مجرب انجام دهید.